Blogg time...

Ja asså jag har ju varit hemma hela veckan typ, fattar inte varför jag inte bloggat... Men har inte riktigt haft tid... Eller jo jag har haft all tid i världen, men ja... Skit samma!

Idag har jag uteslutande suttit och accepterat filmerna från kryssningen! Här kan vi snacka Minnen, skratt och ännu mer minnen! åhh! Längtar tillbaka!
Snart ska jag börja klippa så smått :D har faktiskt fått alla filmerna från Måndagen <3<3
Att filmer sänds innebär också en massa snack! Mys de!
Saknar er allihop! Så de stänker om de! A-K och jag har ju inte setts sen kryssningnen... Men på fredag är det dags! :D Då är hela gänget samlat igen!

Veckan som kommer ser ut på det här sättet:

Måndag: Klass dag, vi ska till Malmö för att först spela Lazerdoom (alla utom jag och Mari) sedan Bowling, sen typ grilla? Jag har inte riktigt förstått allt :P men kul blire nog!

Tisdag: Fotbolls turnering i Köpingebro... Måste dock dra tidigare (AA) Joooonaas (AA) Hahahahaha... Det löser sig ;P Ska först iväg till sjukan innan det bär av till Kristianstad för Caracola :D woohooo :D Liksom Emma :D :D :D -Internt x)-

Onsdag: Öhm, någon form av avslutning?

Torsdag: Stockholm :D

 Fredag: Grönan hela dagen

Lördag: ???

Söndag: Skansen för Caracola :D :D :D Yes!

Måndag: Hem? jag vet inte riktigt ;P

Så ser det ut för mig närmsta tiden ;P

Ja må hon leva...

Ja må hon leva, Ja må hon leva, Ja må hon leva ut i hundrade år...

Stort grattis till dig Emma! Min W90!



BW90 <3

Helgen...

Ja den var underbar!
Den började ju redan i fredags kväll, då jag åkte nattbussen till Stockholm. Det var dock fest på bussen och jag halvsov väl hela vägen upp.
Vid 6.20 så anlände vi till storstan och Martin kom och mötteupp på centralen.
Där gjorde jag mig snabbt i ordning = bytte kläder, fixade håret och sminkade mig snabbt.
Sen GICK vi ut till grönan och satt där och hängde. En promenad som vanligt skulle ta max 30 minuter tog denna gång en timme. Haha... snacka slött!
När vi kom fram så satte vi våra saker utanför ena ingången och gick och lade oss utanför en korvkiosk. Det var härligt där i solen. Jag somnade och fick sova i ca 40 minuter totalt. Det var riktigt skönt, även om det var lite hårt. Vid 11 så inhandlades gröna kortet och jag var först ut... Sedan blev det till att köa utanför huvudentrén en stund innan vi blev insläppta på lilla delen. Väl inne stod vi och snackade med en asskön vakt som skulle hålla oss till 12.00, och 12.00 blev det till att RUSA! Vi hade "tävling" mot två andra tjejer som också skulle till krysset, och först in var JAG det var skojsat värre... Sen så satt jag och Martin på de där bänkarna HELA dagen... och ja, att jag hjälpte Martin att hålla bänkar åt andra var något jag idag ÅNGRAR stort! Jaja, hur som helst så hade vi väldigt trevligt, satt och snackade med Siv och hejade på Micke K, sveriges härligaste studioman! (som förövrigt tyckte att vi var bäst i publiken den kvällen, vi + dom två tjejerna bakom oss, Haha... det va 2 härliga tjejer som vi snackade en del med.) Micke kom efter ett tag då han hade fått gå från slussen då han inte visste att det var strejk så färjorna inte gick.
Vid strax efter 16 repade Linda, skojsat de, fick bra bilder och det var bara allmänt mysigt med goda vänner... Strax efter genrepet så gick jag och hämtade Carro, Milla, Eva-Marie och Simon, som kom direkt från Arboga. Snacka mys att se alla igen, bara A-K som saknades =( (Men det är ju bara 2 veckor kvar!)
Sen var det då dags för direkt sändningen, och Micke och jag fick tillåtelse att stå under HSKDV, Micke K litade ju som sagt på oss, skönt att ha hans förtroende!
En tråkig sak va att Martin blev väldigt illa behandlad av vissa så han drog innan programmet. Vilket jag också hade gjort om jag inte hade åkt så långt. Det är tråkigt att bli behandlad på det sättet.
Under sändningen hade vi skoj satt och garvade som fan, det roligaste var när klippet där Linda var Lene i Aqua (det har jag inte sett sedan det sändes, sjukt skoj att se och denna gången skratta åt det, som jag inte gjorde sist!). Det blev en jäkla massa pekande och gapskrattande... Haha... När programmet började närma sig slutet så blev det blom utdelning, fick en blomma av David <3 Honom diggar jag stort!!
Efter allt så drog vi till centralen för att åka åt olika håll... alltid tråkigt!
Eva-Marie och Simon gjorde mig sällskap till bussen och lämnade mig där. Bussen var dock sjukt full! Shit asså... Det fans inte en plats ledig! Först i Jönnköping så gick folk av (då hade jag halvsovit sittandes). Där fick jag ett säte för mig själv, så jag kunde ligga och sova.
När jag kom fram till Helsingborg väntade jag till syrran kom och vi gick runt på stan och kollade lite. Myste i solen och jag visade lite platser för henne.
Sedan drog vi hem, och på sista biten (Malmö-Ystad) så låg jag och sov i Linas knä. Haha... Hon väckte mig i Ystad och jag ryckte till och frågade varför hon väckte mig, så sa hon att vi var i ystad, och hjälp, jag hade inte märkt att jag hade somnat! Lite läskigt det där!
När vi kom fram till mamma så satt vi där en stund innan vi åkte hem.
Väl hemma så kom den dunkande huvudvärken och jag mådde allmänt dåligt!
La mig och sov och sov fram till 14... Det var skönt värre...
Tyvärr mådde jag ännu sämre när jag vaknade.
Låg i sängen hela dagen, och det har jag gjort även idag.

Snart ska jag sova ett tag till. Det ska bli skönt.

Btw, vill ni ha ett bokförslag så läs Döden är en schlager!
Ligger och lyssnar på den nu, den är bra, har hört/läst den över 20 gånger nu.

Jaja, allt annat är ointressant i mitt liv just nu! Ha det bra alla!

Kram Emma!

G i Engelska A

Fatt glad jag är! :D Asså snälla fattar ni? Jag är så sjukt jävla f*king GLAD!!!

Näe men en hårig dag...

Ja detta var en härlig dag...

Först en skön promenad till bussen i solskenet...
Fortsatte med att vi på första lektionen tittade på en film, som var *hmm* Intressssssant... Eller kanske äklig snarare. Liksom efter den skulle man äta :-/ Haha... Tror filmen hette Bone Collecter, ska nog inte gå in på några detaljer... Haha...
Sedan blev det lunch, eller först så snackade vi med Jonas ett tag, försökte få honom att inse att vi ville gå på lazerdoom även om vi inte kunde vara med. Men han envisas med att vi ska bowla... Jaja, vi får se...
Sen åkte vi till Store där det var GOD mat, och ja, Mari och jag var ju hungriga x) Så fick några andra mer mat, men vi vågade inte fråga... Så vi satt där och bara tittade på varran... Så kom servitrisen och Silve bara "Du, asså HON DÄR *pekar på Mari* Vill ha mer mat, kan hon få det?" Hon bara ASGARVAR och säger javisst, så Mari och jag gick ut till köket och på vägen ut så möter vi hon servitrisen och hon bara asgarvar igen... Så gick vi ut i köket och bara (AA) "Kan vi få mer mat?" och kocken bara "Javisst :-D" och började lägga på mer mat :D Miiii och jag glada ;D Haha...
Sedan så åkte vi tillbaka till skolan... Och här är vi nu, vi skulle egentligen ha Mediakunskap men ja, som vanligt med K-E så har man lektion i typ 2 min... Han sa bara vad vi fått för betyg och där blev det G ;D Yes!
Nu väntar vi på att Maris pappa ska komma och hämta, så blire hem till M för "mysterapi"...
Sen hem till någon för att se ESC ;D *sjunger och trallar på Hero*

Nu ska jag hitta på något, bänken kanske?
Förresten, har glömt att berätta, men DOM SKA BYTA UT VÅRA BÄNKAR!!!!
Men Claes har sagt att vi kan ta hem dom ;) Haha...

Ha det bra och Heja Sverige Go Charlotte GO!

Kärlek // Emma


Har tråkigt så...

Jag ska ta och blogga om i lördags tänkte jag...

Det började ju då med att jag först skulle åka till Kristianstad först och sedan ner till Ystad och sen tillbaka... Men så blev det inte. Istället åkte jag direkt till Emily först. Där träffade jag på alla söta! Var riktigt mys om man säger så!
Åt lassange och sen GLASS :D :D :D Haha... Mums asså x) Barnkalas på hög nivå!

Efter glassen var jag tyvärr tvungen att åka :( Mycket tråkigt då jag hade sett fram emot festen!
Men tyvärr krockade det ju med något som varit inplanerat längre...
Iaf så blev det så att mamma körde mig upp till Kristianstad.
Väl där träffade jag Adam, Siri och Siris kompis. De 2 sistnämnda skulle inte vara kvar på själva spelningen dock. Vi härjade runt ett tag och gick lite fram och tillbaka. Sen drog Siri och hennes kompis och Adam och jag gick in. Det var ett VÄLDIGT LITET ställe men väldigt mysigt.
Strax efter öhm, 23.30 (tror jag) entrade Linda scenen en halvtimme försent. Då hade jag redan hunnit att bråka med en tönt som trodde hon var något och fått någon som gillade att ha händerna i andras bakfickor!
Haha... Tönten var taskig mot Lina, och INGEN är taskig mot henne ostraffat så en smäll blev det, men helt oskyldigt stod jag kvar, och hon och hennes sällskap bestämde sig för att flytta sig en bit bort från oss (efter ord som "Dom där vill jag inte stå bredvid på en konsert" och "Ta det lugnt, jag skojar bara med er" och den här tog nog priset! "Asså, här är det platsbestämning efter vilken tid man kommer, jag kom först så jag bestämmer att jag ska stå längst fram" ofta liksom och dom va typ minst 30) Ja, hur som helst så kom först bandet in och körde intro :D Woho...
Sedan kom Linda springandes och det blev Värsta schlagern, den gången med Andreas. Efter så blev det lite snack med roliga kommentarer som "Emma, hur mår du idag", "Hahaha... Nä du nu ljuger du!", "Lina mår du bra?" och "Tycker du jag kom i tid idag?!"... Ja asså de var ju höjdpunkterna... Fortsatte med Inga pojkar och sen Alla flickor där hon som vanligt skulle ner med mikrofonen till mig, lite snack som resulterade i att vi sjöng Diamanter, jag kan ju säga att hon nog får repa texten lite till... Sedan sjöng Adam och jag det lilla vi kunde av Molitva, som var just Molitva, micken va nere hos oss och vi höll käft... Haha... Sedan sjöngs det kort kort på Boten Anna, samt Pärleporten 2 ggr, haha... MED KOMP ;D Go go bandet! Efter det fortsatte spelningen med Medan du sov, mys med live komp <3
Därefter blev det den längre verisionen av Jag ljuger så bra, alltså den med Sista morgonen i början. Jag höll på att dö av skratt om man säger så! Ja själva låten va ju inget problem med, men det hon sa mellan raderna x)
Efter lögnhalsen hade dragit sin låt så blev det lite mer snack och band presentation i form av "Linda *klapp klapp klapp* Linda *klapp klapp klapp*" vidare till "Kristina *klapp klapp klapp* Kristina *klapp klapp klapp*" som fortsatte med  "Peter *klapp klapp klapp* Peter *klapp klapp klapp*" och efter peter var det "Franz" men då det var OMÖJLIGT så Franz bytte namn till "Gustav *klapp klapp klapp* Gustav *klapp klapp klapp*" som lämnade vidare till "Mårten *klapp klapp klapp* Mårten *klapp klapp klapp*" och så bara för att inte Anders skulle bli ledsen så fick det bli "Anders *klapp klapp klapp* Anders *klapp klapp klapp*" haha... och sen dar alla presenterade, så skulle de bli Carrie, och då var alla födda efter 85 beskonade från att sjunga, men jag var osäker på om jag också räknades in, så jag sjöng med för full hals, och den obligatoriska "LIIIIIIIINDA LIIIIIIIIIINDA" var ju naturligtvis med... Fortsatte med att en kille fick sjunga hela VS med Linda så ja VSx2 den kvällen... Haha... Jag vette katten vad jag ska säga om det, mer än, Micke vi hade ägt dom båda ;P Hahaha... Eller kanske inte ;P Jo, honom iaf! Jag grät av skratt under den sektionen! Sen blev det den underbara Hur svårt kan det va! Tjooohooo!! Allsång på skansen släng er i väggen, vi diggar diggiloo! Oj x) Blev visst lite fel där... Fast det är ju iof lika bra att säga sanningen! Oj vad mycket det kommer in här då... Det var ju Hur svårt kan det va? Vi sjöng... Det var drag drag och åter drag! Trots att det inte var mer än max 150 pers...
När låten var slut så hade Linda fått in sin headbang så det skulle bli en refräng till, Mårten lyckades klämma in att headbangen va snygg, och Linda svarade snabbt med att han minnsan inte såg någon headbang utan snarare Rövbang... Ja det är ett nytt ord ;P Haha... Blev iaf en refräng till och Linda såg helt galen ut... Verkligen Vild och GALEN! haha... Sedan var det slut på det roliga... Eller för alla utom oss...
Vi = jag, Lina och Adam satte oss och väntade på Linda, hade lite trevlans där utanför och sjöng glatt och högt. När Bengtzing kom ut blev det lite kram kalas (eller först hade vi hejat på Peter som hade frågat lite om vad vi tyckte, och jag svarade glatt och ärligt att det var lika bra som när han och Mårten kompar Linda på gitarr). Sedan blev det hemfärd, och jag skulle inte bli ett dugg förvånad om hela bandet hörde hur vackert jag och Adam sjöng Heroes samtidigt som vi sprang/hoppade genom Kristianstad (var nämligen inte långt ifrån deras hotell och man såg dom gå in på de x) ) haha...
Gick till hotellet där mamma satt och väntade och vi åkte hem... hem till min sköna säng där jag slocknade ganska så fort ;D

Och ja, det får vara allt för nu... Kanske bjuder på nått klipp senare, vem vet.

Puss puss på er söta!
Smiling in love
// Emma

Soft dag...

Ja snacka om... Ärligt, första lektionen = Engelska skulle bara göra provet...
Andra lektionen = Webbdesign, fick veta betyget och nu ser vi film...
Eller 3-4 st tittar, resten sitter på msn.

Nu ska jag kolla mitt engelska betyg.

Bye bye <3


Negativt...

Några negativa saker har jag märkt här på bloggen...

1. Statestiken har börjat konstra sig efter flytten till publishme.se
2. Det sinar rejält bland kommentarerna...

Ja, okej, det var väl det negativa..

Eftersom jag är överpositiv idag :D Woho ;D

Liksom Alla har varit jättesnälla mot mig, typ, är det en vara snäll mot Emma dag idag?
Jag börjar undra rejält! Haha...
Nu är det snart dags att titta på Dubbelavsnittet på AA (på datorn)
Och sen är det dags att se esc, på dansk tv :S (Våran parabol är avstängd :'( )

Goooooobye so long x)

Pussar / Emma

Glad :-D

Woho... Jag är GLAD :D :D :D

1. Jag fick göra både Läs och Hörförståelsen idag efter skolan...

2. Jag hade typ hur långt hål som helst!

3. Jag fick veta en glädjande nyhet... Det kommer väl ut snart, men till dess är det hemligt... (handlar om skolan)

Så fatta glad jag är :D

Haha... efter provet så kollade jag och Daniel lite esc, han håller stenhårt på *trummvirvel* ESTLAND x) Om dom vinner har jag lovat honom att jag ska åka och se esc nästa år x)

Själv håller jag på Irland *hö hö hö* Okej, observera att detta inte är seriöst för 5öre x)
Om Estland inte går vidare så vet jag en som kommer att bli mobbad x)
Det kommer bli kul att se...

Nu ska jag snart ta stadsbussen till stationen *orka vara slö*

Tjing Tjong so long...

Skola?

Haha... jag vet då inte!
Vi har suddat böcker i 20 min och sedan hade vi genomgång på matte B, hahahaha... Slutade för en kvart sen... Känns ju lagom mycket orka x) Hahaha... Nu ska jag bara vänta, vänta, vänta.... Får se när jag kommer få komma hem idag...

Hoppas alla sovgott inatt x) hö hö hö....
Bye bye bye...

Ny dessign...

Jao, tyckte det behövdes lite uppfrächning, tog bort reklamen också...
Den var inte kul att ha...
Nu är bloggen sommarvacker och jag diggar den faktiskt :D
Kommentera vad ni tycker... Är lite glest på kommentarer ju x)

Puss// Emma

35 utan att plugga!

Allvarligt, fatta stolt jag är! Jag fick 35 poäng på provet igår! 35!
Åhhh :D Jag är stolt stolt stolt!!!
Tjoho :D Glaaaad :D

Snart är våran reklamfilm klar, klipper i backstage materialet nu, yes!
Lägger upp en söt bild på mig och Mari som är tagen idag under redegeringen...



Ja, hurrni...

Vilken kväll det blev då... Jag har suttit och skapat en blogg (den kommer ut först när jag har de andras godkännande). Väntar just nu på att Martin ska ringa så jag kan höra Linda på Rix  :)
Idag har det inte hänt så mycket, eller jag fick ve ta att jag blev Godkänd på Matte NP, hade kanske hoppats på mer. Men får kolla med Emma hur det egentligen ligger till på matte fronten på typ tisdag. För hon var lite stressad idag när jag frågade. Sen var det ju prov, tror faktiskt att jag klarade G, jag skrev så fingrarna fick kramp, och jag hade inte pluggat ett skit :S Fattar inte varför alla klagade så mycket på det. Jaja, det var ju inte alls som resten av kursen har varit upplagd, absolut inte, men man kunde ändå skriva ganska fritt tyckte jag. Hur som, efter provet slutade vi... vilket innebar BÄNKEN och ja, där spenderade Mari och jag vår tid, till jag ville till Ica, och vi ser att stadsbussen skulle gå typ när som helst så vi rusade ut. Och just då ska den till att köra, så vi och 2 från Kunskap RUSAR till bussen och busschaffören stanande och lät oss gå på. Ja, nu ska ni ju då veta att det bara tar ungefär 2min att gå till ica, och med bussen är det 1 hållplats. Ja, fatta som vi skrattade! Sedan så visste vi ju inte vad jag skulle ha, men vi kom fram till Kex.

Det blev tillslut Muminkex och en chokladkaka. På vägen tillbaka kom vi på vad man kan göra med dom kexen, men eftersom jag inte vet riktigt vilka som läser här, så hoppar vi över att skriva ut det här ;D haha...

Mer då, jo, juste :D Vi kom ju tillbaka till skolan och la oss på bänken igen (ovanligt) och åt våra kex. På baksidan av förpakningen stod det något på Finska som jag skulle läsa. Vi kom fram till att det måste stått något med att om man åt kexen så skulle man bli terrorist, kan det stämma? Hahaha...

Jag kom iaf på vad ett ord bettyde, och det var Rapsolja :D *stolt*

Sen så kom Jocke och fick några kex, kanske höjde svenskan där? Hahaha...

Ja, sen så hände nog inte mycket mer. Jo det roligaste ju!

(detta var innan kex grejen)

Då kom Leo ut (Tuvstarrs ena typ IDIOT, han är 19 tror jag och går i 1an än... stackare) och frågade mig och Mari vad vi gjorde. Vi bara :S Öh, hej typ :S och jag satt med datorn. Så sa han nått om msn och jag bara öh :S va? :S Liksom visst hade jag det uppe, men jag har ju fan inte hans msn. Iaf så gick han in igen men kom snabbt ut igen och bara, "Vad vill du mig?!" jag svarade "VAD BABBLAR DU OM LEO?!" så berättade han att någon som hette nått på blablabla_91 på msn sa åt honom att gå ut för att personen ville prata med honom... Och glatt visade jag honom att det omöjligt kunde vara jag eftersom jag heter en HELT ANNAN sak! haha... Mari och jag typ dog av skratt, jag grät så tårarna sprutade och halvt dog! Det var nog fan dagens ROLIGASTE!!! HAHAHAHA...
En lite rolig sak till var att när Syon kom för att gå på möte så låg jag och Mari på bänken (ja jag vet att vi alltid gör det) så säger hon "Ni kommer att växa fast där tjejer!" Så svarade vi att det visste vi redan eftersom vi redan gjort det :D
Ja så kan det gå... Haha... och hade jag bara orkat hade jag lagt in dagens sötaste bild också... Men vet inte riktigt var sladden är så jag lägger in den imorgon ;D

Nu ska jag snart hämta choklad och lägga mig framför tvn. Hoppas att alla ni söta som var på Rix idag hade det super skojigt! Och nästa gång, hälsa att jag minsann kan Emmas efternamn också ;D hahaha...
Saknar er sötaste <3 All min kärlek till er!

team caracola


Saknar naturligtis många fler! Men då det är dåligt på bildfronten så får det bli såhär...


Natti <3 // Emma


Flytta bloggen...

Glöm inte att flytta bloggen! Hur ni går hittar ni när ni loggar ut!
Flytten innebär att ni nu inte kommer att kunna logga in på blogg.se, utan nu är det publishme.se som gäller. Följ instruktionerna och allt kommer att gå bra.

Jag har fått VG...

... på en annans uppgift ;D Eller asså, hon fick VG på något jag gjort ;P Haha... Jag trodde jag skulle dö, på min egen verision av samma sak fick jag bara G ;D Haha... Lite skoj där...
Möttes även av en trevlig syn när jag kollade in på fronter på lite betyg och sånt, lägger upp bild här.
image9
Yeah! Funderade ett tag på att lägga upp det här, men har bestämt mig för a tt hoppa över det ;P
Hittade även lite mer trevligt...
image10

Nu blire full fart så jag får in den trevliga slutuppgiften till imorgon 15.00 ;D FULL PATTE!

Hoppas alla söta som ska till rix får en jättebra dag!
Kärlek Emma!!


Jaha, missat några dagar...

Ja, då har det gått några dagar, och det har varit blandade känslor.
I söndags var det Malmö hela dagen för en viss Bengtzing.
Toppen spelning om man säger så, och NEJ jag sjunger inte i mikrofonen! ;D
Haha... Jag ska kanske lära mig sjunga någon gång... Kanske ;)
Ja mycket skoj och mycket trevligt, både Siri och jag hittade nya bilar. Heta som få!
Här kommer lite pics...

   

1. Jag och de söta clownerna... 2. Linda på scenen :) 3. Linda och jag, ja, om ni bara visste allt runt denna bild... 4. Jag och min nya bil :D

Ja, sen i måndags var det skola, svenska först, inget märkvärdigt. Fortsatte med Idrott, orientering :D Och jag fick springa själv, efter mycket övertalning! 41 min, inget att skryta med. Men om man tänker på att jag inte spruningt på hur länge som helst och att jag nu sprang själv och orkade utan större problem så är jag stolt!
Så hade vi dessutom "friluftsliv" bara för att alla skulle bli Godkända, vi var några som inte hade varit med förra gången. Så vi satt och gjorde nyponsoppa på trangiakök på parkeringen utanför idrottshallen. Där kan vi snacka om roligt vi hade (tänk er själva 10 pers sitta runt 3st trangiakök och göra nyponsoppa på en parkering).

Tisdag = Np i matte. Del 2, det gick skitbra :) Hoppas på ett VG minst! Slutade efter så jag tog bussen till Tomelilla för att fixa lite på banken. Spärrade kort och sånt... Sedan blev det vandring hem. Det är drygt 1mil hem så det var lite att gå. Kom hem trött och slängde mig på sängen och sov i någon timme innan Lina kom hem.
Sen gjorde jag inte mycket mer än att sitta/ligga i sängen...

Idag blev jag hemma för jag hade en hemsk huvudvärk imorse. Men det har gått över nu, så det blir skola igen imorgon... Där är det prov, härligt härligt... Hela mediakunskaps kursen har gått ut på olika vad tycker du/ vad tror du frågor. Men så får vi ett 40sidor långt kompendium om vad provet ska handla om, och varje fråga på provet var en fakta fråga. Hur i heligaste helvete tror han att man ska kunna förbereda sig? Liksom, kursen har kanske gett lite info, men jag tycker inte att man lärt sig något nytt på den. Men men, vi hatar K-E och han hatar oss :D

Nu ska jag fixa lite hemma och sedan sova en stund...

Bye bye!! Love // Emma

Ett värdigt avslut...

Det var underbart väder, kyrkan stod och glänste i solen, blommorna blommade och gräset var grönt. Det är på det sättet som farmor hade velat ha det.
Jag är fantastiskt glad att det var så vackert för det skulle gjort henen glad.
Även inne i kyrkan var det fint. En vit enkel men vacker kista, med alla blmmor som farmor älskade. Det gick i ljust och glatt, vitt och rosa var de mest representerade färgerna. På kransen från oss stod det Lev ljust, och det var just vad älskade farmor alltid gjort.
Det var en bra och trevlig präst och jag höll mig lugn ända till "Avskedet" då klarade jag inte mer och bröt ihop totalt. Jag har aldrig klarat av det där med att gå fram till kistan för att lägga på en blomma när alla tittar. Så jag blev kvar på min stol.
Efteråt var det kram kalas med kusiner, sysslingar, och andra släktingar, samt kaffe och TÅRTA. Ja det låter säkert helt sjukt, men det var det jag kunde trösta mig med efter.
Jag slog mig ner vid kusinbordet, som gick under namnet barnbordet (trots att medelåldern runt bordet var ca 25). Det var trevligt iaf och det blev lite updateringar på vad alla gjorde nu och så.
Efter allt bestämdes det att jag skulle följa med Haslumarna hem igen och sova där en natt till. Vilket jag tycker är skönt då jag inte riktigt går ihop med mormor just nu. Dock är det bara Jocke och jag här, eller nu är jag ensam, Jocke är ute med en kompis. Men det gör inte mig något, jag tar det lugnt och återhämtar mig istället.
Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. För det viktigaste är sagt. Eller vänta! Under pappa och Sannas tal så kom faktiskt tårarna igen. För dom beskrev farmor PRECIS så som hon va, omtänksam, omtänksam och OMTÄNKSAM!
Trots att jag, Emily och Elsa va uppe och hälsade på farmor när hon var sjuk så är minnet som är starkast ändå när Emily, jag & Lina var uppe hos farmor på höstlovet 2006 och farmor inte hade något hemma. Hon blev så frustrerad att hon glatt sa, "Snart hoppar jag ut genom fönstret".
Det var ju naturligtvis bara ett skämt, men det var så roligt sagt. Och för det älskar jag henne!
Nu ska jag dock lämna här ifrån och gå till tv:n. Där ska jag mysa med någon film, och äta resterande tårta som finns kvar sedan tidigare idag.

Natti natti på er alla!
Nås NOG på mobilen, om jag inte somnar.

Kärlek
// Emma

Snart bär det av...

Japp, snart åker jag till Stockholm. Det sista håller just nu på att packas.
Det är ju tyvärr ingen nöjes resa utan mer... Vi kan ta det sen.
Jag har dock ett STORT problem, och det är att min klänning jag ska ha är totalt BORTA! Det är själva FAN ju att den ska försvinna nu. Antagligen så får det bli nått improviserat... Det fixar sig nog iaf.
Nu ska jag dock äta lite, kolla bloggar och se till så att MINST ett paket näsdukar är med.
Bye bye! Skriver nog något inlägg från storstaden sen!

Puss!!
// Emma

Nära döden upplevelse!

Allvarligt, jag trodde jag skulle dö... PÅ RIKTIGT!
Va nere i källaren, paddan har ju inte varit där under vintern, som tur är. Och igår kväll när jag va nere så va den inte där heller, så jag tänkte glatt att den inte har kommit än.
Så va nere och hade slängt in kläderna i tummlaren och är påväg upp. Så kom jag in i pannrummet och ska just sätta ner foten när något hoppar iväg under den. Och FY FAN vad jag blev rädd! Jag tjöt så mamma hörde det ända upp! Hon trodde att någon var där nere, mer än jag och höll på att mörda mig. Jag bara tjöt och grät och kunde inte andas... Bara skakade som fan. Mamma kom ner och jag bara stod där på lastpallen och kunde inte röra mig. När jag väl kom upp (efter typ 3-4 minuter) så fortsatte jag att bara skaka. Så jävla rädd va jag!
Jag kommer fan att drömma mardrömmar halva sommaren nu!
Det var sista gången jag var nere i källaren nu...
Jaja, nu ska jag typ plugga LITE matte inf nationella imorgon...
God natt!

// Emma

Grattis grattis Frida!

Idag fyller Frida 21år! Stort grattis skickar jag till dig!

image4


Vinnar intervju... Kooooolla in dansen ;)

Asså, jag är JÄVLIGT impad av Jennie och Robert! Det ska ni veta!

Kolla in vinnar intervjun här...

image3

Toppen kväll!

Ja, det är ett ord som sammanfattar bra!
Just nu ligger jag i sängen och pratar på msn med söta och saknade människor...

Tidigare ikväll var det talang, tittade med syster yster... Mys!
Sedan var det något annat, så skulle jag ner och tvätta, och frågade Lina..
Jag: -Kan du följa med ner och tvätta?
Lina: -Vad ska du tvätta?
Jag: -Öh... *tänker* KLÄDER :D :D :D :D

HAHA... Bara jag som fattar det roliga :D Men ändå :D :D

Sen nu för en stund sedan så smsade Mari och frågade om jag hade gjort matten till imorgon, vilket jag svarade att jag inte hade, eftersom jag inte ens varit inne på fronter och kollat vad vi hade.
Det slutade med att Mari kom på att vi inte hade matte förra veckan, och att veckan innan gjorde vi ju matteläxan på lektionen :D Woho liksom! Tack Mari för att du räddade min natt <3<3<3

Nu är det lite planering och sånt, och sedan soooooov time :D

Natti natti alla där ute!
//Emma

Härliga sommar dag...

Allvarligt, det känns som om det är värsta högsommar dagen idag!
Solen gassar och jag vill bara HEEEM!!! Liksom orka sitta i skolan i 15 min till!
Jaja, det blir nog bra, och snart får jag ju komma hem ;P

Svenska lektionen idag va härlig värre! Läste hela lektionen, ute i solen. Eller ja, halva, då jag inte orkade gå ut under första delen. Men sedan satt jag och solade i öhm, typ 1 timme x) Emma GLAD!!

Sen under idrotten så var det först Hjärt och Lungräddning och sedan badminton och tillsist prov... Första delen gick okej, liksom att trycka på miniAnnes bröstkorg var ju inte så svårt. Däremot att få in någon luft igenom hennes mun var fan totalt OMÖJLIGT! Allvarligt, jag har för liten mun för sånt där... Fast egentligen var det så att det var fel på den miniAnnen jag hade så det gick inte att blåsa in någon luft.
Sedan under badmintonen så fick jag plöltsligt ansvaret för rundbadmintonen, öhh... jaha?!?! Jaja, jag körde på och allt gick bra. Efter allt så var det prov, vilket gick, sådär... Ska nog inte kommentera det mer än så!

Och nu ska jag strax gå ner till bussen :D

Puss hej!

// Emma


GRATTIS!!!

Jennie är nu mera Svensk mästare i Rock'n Roll! Woho!
Det var dock inte helt själv hon gjorde det, Robert Svensson hjäpte till!
Tillsamans dansade de till sig segern i Ungdoms klassen.


image2


Lyckliga segrare håller upp sina pokaler!

All lycka till er! Och åter igen, GRATTIS<3


Hemma och tråkar...

Ja ni skulle bara veta hur tråkigt jag har det...
Men tänkte att jag kan berätta lite hur det var i Torsdags natt medan jag inte gör något annat. Det började med att vi vid 6 började åka mot Göteborg, ja, asså nu har jag ju sagt lite fel, för det va ju inte i Göteborg som jag först hade fått veta, utan det var i Sätila. Men men, när vi kom fram så övertalade jag mamma att jag skulle få komma in och betala tillbaka senare.
Sedan så stod Lina, Annika och jag och väntade på kanten av dansgolvet.
Efter nån timme så blev jag uppbjuden och ja, snäll som jag är så följde jag med upp och dansade. Det första killen sa va "Jag är inte så bra men vill gärna försöka" Och ja, att han inte va bra va inget snacka om saken, han var stel som en pinne och stod konstant på mina tår. Stackars kille tänkte jag och dansade vidare. Efter den 3e låten så fick jag dock nog (liksom 1 lugn + två upptempo = tryckare enligt honom) Nej det klarade jag inte av mer. Ni skulle bara veta var han hade haft händerna efter sista låten. Satte mig hos Lina och Annika och vem kommer inte och frågar om en till dans om inte den där killen! Fy fan, jag svarade bara "Jag måste vila lite, kanske senare!" -ASG- Ofta att jag ens ville se honom igen. Sedan stod han och glodde på mig i 10 minuter innan han gav upp. Trodde jag ja! Men tji fick jag, för när vi hade tagit plats framför scenen så kom han igen. Och ja, NÄRGÅNGEN är väl det minsta man kan säga om honom! För under mer än HALVA speliningen stod han och hade händerna på mig, var ska vi inte gå in på, Men tack till Killen som sa åt han bakom mig att flytta sig ifrån mig!
Så kom Linda och JENNY ;D Woho liksom! Linda gick på stort och körde alla de kända låtarna och inga pojkar, eller ja, den exakta låtlistan va Inga pojkar, Alla flickor, Jag ljuger så bra, VS och Hur svårt kan det va? Så ja, det var MYCKET skrika med så högt man kunde. Vilket min hals inte tyckte om alls. Men hey, vem bryr sig?
Det klämdes även in låtar som Pärle porten och Nationalsången... Och direkt efter så drog vi hem :P Så det blev inte mer än det ;P Sedan sov jag hela vägen hem ;P

Igår spenderades dagen hos Mari :D Mys och Terapi kan man sammanfatta dagen!
Och nu så ska jag fortsätta med hemsidan... Tror jag :P

Bye bye // Emma

RSS 2.0