Valborg med söta!

Sitter hos Emily, ska strax åka ner till Max och käka...
Sen blir det bål på stranden =)
Jaja, kort, kort här, ska ner nu typ :)
Skulle egentligen bara in och fixa en grej i headern ;P

Ha en bra kväll!
//Emma

Bloggen återställd...

Det var fler än jag som märkte att något inte var riktigt som det skulle med bloggen...
Men felet är fixat då jag idag kom på vad det var som var felet...
Det skulle stå att headern skulle vara 400px hög, men jag hade satt en 0a för mycket så det stog 4000px. Vilket naturligtvis resulterade i att inläggen hamnade som de gjorde...

Men felet är fixat och bloggen ser ut som den ska igen!

// Emma


Jävla helvetes SKIT!

Fy fan vad allt bara blir FEL hela tiden! Från början till slut...
Jag borde kanske aldrig åkt?
Jag börjar starkt funder över vad i helvete jag håller på med egentligen. Jag knäcker fan familjens ekonomi (okej, inte bara jag, andra hjälper till också) men det känns så jävla dummt allting nu!
Sitter på centralen och väntar, tåget går 08.20... Berättar sen någon gång kanske...
Nu längtar jag faktiskt hem. Det är nog första gången någonsin som jag gör det.
Jag missar massvis i skolan, och nu får det fan vara nog.
Om 2 veckor är min farmors begravning och jag börjar allvarligt fundera på om jag ska komma. Det känns bara jobbigt allt! Jag vill inte, eller jag vill, men vet inte om jag orkar.
Kanske är dags för det där samtalet nu?!?

Snart ska jag åka hem, hem och sova...

// Emma


Helgen...

Började med att jag plankade på tåget till Stockholm, vilket var roligt.
Men ja det var ju inget jämfört med resten av lördagen.
För att det var ett ÄVENTYR är bara förnamnet!
Tyvärr var det inget roligt slut på äventyret, men det fick gå.

Ska väl berätta lite närmre... Det började när jag kom till stan vid 6 på morgonen.
Då halvsov jag en stund på centralen, satt på internet och åt frukost.
Sen kom Micke och vi drog till Hötorget för att ta bussen, och vad ser vi då om inte HÅBO Bussen :D Vi bara GULLSPÅNGS KÖRENS BUSS! Så såg vi Albin, så vi tänkte springa och hälsa, men icke :P Han och Emil hann in innan vi kom fram :P Sedan drog vi till frihamnen och intog "våra" vanlga platser ;P Hö hö hö...
Där blev vi efter ett tag utstirrade av Charlotte och Camilla. Grr... vi var ärligttalat påväg därifrån. Men Tji fick hon! För vi hade biljetter, TACK ALBIN! Vi satt där och gjorde inte mycket, halv sov och solade lite och väntade... Vid 3 kom Martin, strax efter det började värsta monsunregnet! Fy fan vad det öste! Det var ganska häftigt faktsikt, men när det tog i som mest kunde man inte prata med varran utan att skrika.
Sedan kom Josefin också, hon fick springa i regnet... Fortsatte våran väntan, och lite senare kom Gullspångsklacken, där det dock var endelfulla ungdomar, inte så värst kul... Men men, Malin kom ut och vi ropade på henne, och hon kom fram till oss. Hälsade från Jennie och frågade om Conny, som Malin stolt berättade att han hade fått ÖRHÄNGEN! Han hade gått och blivit transa ;P Haha... Det va ju skoj! Hon sprang in och hämtade honom åt oss så vi fick se! Så söt asså!
Så stod de fulla ungarna och skrek "Var är Linda" Och ja, Malin skrek ett antal gånger "I sminket" och hon tyckte som vi, dom var alldeles för unga för att vara så fulla! x)
Sen så drog vi till våra platser i kön igen, och hoppsan, vakterna fick en knäpp på näsan av oss! Dom öppnade dörren och sa "NI SOM INTE HAR BILJETTER FÅR GÅ ÅT SIDAN!" Vi bara "Men vi har biljetter", och HA fy fan vad snopna de blev! Vi kom in till Charlotte och Camilla och sa "4 biljetter till Albin Blahd!" Fy fan vilka miner vi fick, och Camilla kollade ordentligt, och ja, där stod det ju!
Vi fick vita lappar och gick vidare in. Ställde oss nu vid dörren, och efter ett tag började de släppa in även där. Men vad händer då, jo, den sjuka vakten som varit otrevlig redan i början säger "INGA HAND SKRIVNA LAPPAR!" Och fy fan vad förbannade vi blev! Micke, jag och Josefin rusade bort till Charlotte och frågade vad i H*E dom höll på med. Och då var hon faktiskt trevlig och sa att vi skulle säga till vakten att han skulle titta på henne om det var några problem. Så kom vi in och då hade Martin redan fått platser, så vi höll platser till alla, ja, till Siv, Micke och (han som jag inte minns vad han heter) då Siv inte fick komma in tidigare.
Efter att alla kom in så körde det igång... Micke K var på G som vanligt och yeah, vi med!
Hockey klacken från Gullspång var extra taggade, fy fan asså, Det var Mora vs Gullspång (liksom alltid) Laxå kom på en tredjeplats och Boden var nog inte där, eller jag märkte dem aldrig.
Låtarna kördes och ja det var bra... Liksom vanligt även där...
Mot slutet så var det ju då dags för utröstning och jag tror att alla visste att Team Linda skulle åka, och det var verkligen inte roligt. Men hela klacken stod upp och hyllade kören! För de lämnade verkligen med flaggan i topp!
När alla skulle ut så började allt snurra för mig, och mer minns jag inte...
Jag har ingen aning om vad som hände, jag vet verkligen inte ett skit!
Vaknade tydligen 23 minuter senare, och det första jag hör är Micke K som säger "Tycker du jag är konstig?". ´Själv klart tycker jag det! Fast jag diggar honom!
Det blev lite snack med mamma, läkare och många människor. När jag hade varit vaken ett tag så kom Amblansen och jag fick själv bestämma om jag ville åka med eller vad jag ville göra. Och ofta att jag ville till sjukhuset... Alla som känner mig vet hur mycket jag gilla sjukhus och allt vad som finns där x) (Mari jag menar inte gummihandskarna ;) )
Sen satt vi ett tag och så kom Pelle och sa "Emma, har du tid en minut?" Och jag bara "Ja, vad jag vet" Så presenterade han Camilla, den pressansvarige, och hon berättade att pressen hade sett och fotat i studion, men att de hade lovat att inte skriva något stort och att inga bilder som kunde göra mig något skulle publiceras. Vilket gjorde mig lite lugnare. Liksom ofta att jag ville att detta skulle komma fram överhuvudtaget! Apa att det hände överhuvudtaget! Jag trodde det va lugnt nu med medicinen!!!
Sedan blev jag och Martin hemkörda av Micke K och Mikaela. Snällare människor får man fan leta efter! Det blev sängen direkt när vi kom in och jag somnade på 2 röda.

Söndagen började med att vi drog till Södertälje... Direkt in på Pressbyrån och köpa tidningarna... Hahaha... Killen där va fett skojig!! Jag tok diggade honom, han bara "Jag har foto på mig och Linda hemma" Vi bara "Vi har tappat räkningen på hur många gånger vi har träffat henne!", Men jag  var lite små sur, det stod ju KVINNA om mig! Fy fan asså, KVINNA, fatta hur gammal jag kände mig...
Fortsatte upp till Kringlan och letade upp scenen, sedan köpte vi mat på donken, mumsigt liksom! Så satte vi oss framför scenen och åt.
Efter typ långtid kom Micke och Josefin, då hade de börjat köra Lindas platta ;P haha... Det va skoj värre! När VS kom kunde ju inte Micke och jag stå still, så vi körde på och dansade vildt, vilket vi även gjorde Hur svårt kan det va? Jag måste säga att Albin dansen är grymt bra ;D Haha...
När Linda entrade scenen så började dagens mobbning på RIKTIGT! Haha... "EMMA VAR ÄR DU?!" jag "här *vinkar försiktigt*" Linda, "Mår du bra?" Jag, "ja" hon, "Bra att du håller i dig så du inte ramlar ihop" Hö Hö Hö... Jätteroligt, verkligen x) Micke gjorde ett tappert försök att få tyst på henne, men icke x) Haha... Men det gick bra. Hon sa ju inte så farliga saker iaf. Och juste, innan så kom Simon, men han kom så långt bak, så vi vinkade fram honom så han fick stå mellan mig och Micke. Det va bra de...
Linda körde Inga pojkar, Alla flickor, Grannarna vaknar "Varför har ni lärt er texten på just den låten *blink blink*" HAHA... Och så klart Hur svårt kan det va?!! :D Där hon som vanligt stannade med micken framför moi, grr... hon vet hur mkt jag ogillar det ;P Så jag vände bort huvudet ;D Haha...
Efter så stod vi och snackade med Eva-Marie och Simon, och gick upp med dom på scenen (Tack för att vi fick följa med er upp, verkligen TUSEN TACK!!) Så blev det lite snack där uppe och Micke och Martin bråkae om vem som skulle visa tidningarna, men hey, det fanns ju två så varför tjafsa... Så hon läste och var verkligen inne i tidningen! Sen så stannade vi borta vid bilen och sa hej då... Sen for vi hem, sa bye bye till Micke och Josefin. När vi kom hem gjorde vi inte så mycket... Åt och sov... Biljetterna blev super dyra så vi hoppade att jag åkte hem idag. Så fick sova vidare, sedan har det bara varit en dryg slapp dag... Sett lite film och så... Somnade vid 4 och sov till 6, nästan 7 ;P Haha... Och nu ska jag strax sova igen...

God natt god natt! skriver mer imorgon och lägger in lite bilder och så...

Love // Emma


Ensam hemma = Läxor :-/

Ja, för att jag ska få åka imorgon så måste jag vara klar med alla läxor... Vilket innebär att jag har en sjuhelsikes press på mig. Nu är iaf Mediekunskapen klar... Nästa grej är matten. Japp... Bara att sätta igång då ;P

Matte = 11 uppgifter
Webbdessign = Jacob Nilsen(teori), Medians historia(html koder), Bok recension(dreamweaver), Sevärdheter på österlen(dreamweaver)
Engelska = Gramatik häftet, plugga till provet på onsdag (låg prio!)

+ fixa inför filminspelningen imorgon. Måste hitta allt jag skulle ha med mig.

Ja, detta ska jag klara av ikväll :D haha... Good luck!

Är med andra ord kanske inte så närvarande på msn.

Och medan jag kommer ihåg det, GRATTIS till Albin och Lina som fyller år idag! Grattis grattis grattis till er båda!


// Emma

Mediakommunikation!

Ja, det sitter jag på just nu... Ska läsa en 12 sidor lång text om Marknadskommunikation! Rätt härligt om man säger så, liksom, sammanfattnig på 1 a4 skall in innan halv 2. Så soft värre...
Nu bär det av ut till sommaren!

Bye bye!

/ / Emma

Programhantering som var rolig för en gångs skull!

Shit, vad vi kämpade med den där krypteringen! Allvarligt, det va askul!
Ni kan själva få försöka lösa den ;)


1,3,8,8,4,8,30,5,2,30,7,3,6,4,7,30,3,9,30,10,11,30,12,13,14,4,15,10,4,15,16,30,17,15,30,4,8,30,1,18,

19,6,4,7,30,10,15,3,30,20,9,4,8,20,6,30,21,13,22,1,29

Om ni får fram svaret så skicka det till mig på något sätt ;P

Det handlar om en Film, så mycket kan jag säga. Haha...
Det tog oss nästan 2 timmar att knäcka den.
Har man väl lyckats hitta lite så hittar man allt ;)

Lycka till!

//Emma


Ändringar...

Ja, nu har det skett lite ändringar här... En ny header har kommit upp... är inte det minsta nöjd, men det får vara för nu... Ska göra den finare sen nångång...
Desstuom har det kommit reklam till höger, den kommer att bytas ut lite då och då.
Det kommer även komma lite mer ändringar snart. Men jag har inte riktigt tid just nu.

Idag påbärjades nämligen den sista delen i Webbdessign kursen. Detta innebär att slutprojektet har börjat. Jag vet vad jag vill göra om, men är osäker på om jag får. Jaja, får kolla om jag får någon dag...

Idag så har det faktiskt inte hänt så mycket, igår däremot satt jag och fixade en hel del... Några vet, några inte ;P Och så får det förbli!

Imorgon är det Torsdag vilket innebär att jag ska först ha programhatering (skratthantering), och sen mediekunskap, där vi ska få plugga till provet tror jag... Seg skallen själv hade ju lagt upp vad vi skulle ha prov på i fel mapp och under fel namn, hur fan skulle vi hitta det då?!?! IDIOT!
Jaja, sen är det hem och packa ihop allt inför Fredagen som innebär Reklamfilms inspelning hela förmiddagen, hahaha... våran kommer verkligen att äga! CHOKLAD säger jag bara!
Sedan bär det av till storstaden i norr ;P haha... Vissa vet ju då att jag kommer se ut som värsta monstret, för det finns ingen tid att få ur tupperingen och all hårspray, jag skall dock hinna tvätta av ansiktet en del ;P Haha...

Lördag är väl då körslag exakt hela dagen, när vare vi skulle vara där Micke?! -ASG-
Jaja, nu ska jag hitta på något och inte sitta här och hänga som värsta dönicken ;P

Puss och kärlek! // Emma

Hemma...

Kom hem från skolan för någon timme sedan. Shit asså säger jag bara!
Vi hade matte, fy fan vad lätt det var!
Fick dessutom tillbaka matte diagnosen. Fick bara G+ :-/ 20/24
Kunde fått FULL pott om jag bara hade konsentrerat mig lite mer...
Jaja, hur som, Emma var sjuk så vi hade Kullberg, haha... Ja Mari och jag var klara med läxan till nästa vecka och alla talen vi skulle göra idag 30 minuter innan lektions slut!
Nu ska jag dock sätta mig och göra matten som skulle varit klar till idag (AA) Hallå, fick den ju igår! Dessutom ska jag göra de läxor jag missat (AA) haha...

 Btw, är det någon som kan ge förslag på hur man SNABBT kan få ihop lite pengar?

Puss // Emma

Sakna! <3

Vet ni!?!
Jag saknar Conny =( Han är så söt när han sitter där helt oförstående, nu helt ensam! Dom kunde lämnat honom till Mig så kunde jag ha tagit hand om honom i veckan. För man lämnar inte småbarn helt ensama i storstan!
SÅ DET SÅ! x) Hahaha... Skojja bara x) Men, jag saknar dig sötnos!


image1 

Galen?!?

Jag vet inte riktigt när man räknas som galen, men jag tror fan att jag är det...
Igår var det en sjukt rolig dag! Jag hade verkligen sjukt kul!
Började tidigt med att vi drog till Östermalmstorgs tunnelbana och träffade Micke. Drog upp till Åhlens och köpte Léons födelsedagspresent... Det var lite Najs!
Fortsatte ut till Frihamnen där vi slog in nästa present... Eller slog in och slog in...
Iaf drog vi till magasin 7 där vi såg Gullspångskören, yeah!
Dom hade just repat, och när Malin och Albin såg oss stannade dom upp...
Albin stannade utanför och snackade lite. Så bad vi honom hämta några ut kören igen, men dom skulle just äta, men han hämtade ut Emil, Sofie och Malin. Tillsammans öppnade dom presenten och Conny hoppade ut!
Woho! Våran lilla Conny (han hette dock inte Conny då, utan var namnlös)
Lite kramar och så blev det innan dom gick in för att äta...
Ett tag senare kom Albin ut och snackade igen, dom skulle inte ha rep förens strax efter 2 så han hade ganska mycket dötid... Vi snackade om allt och inget, och fick veta en jäkla massa saker x) -ASG- Kan ju säga att vi skrattade en hel del.

Under tiden vi väntade hände typ följande:
- Vi höll på att frysa ihjäl
- Vi höll på att skratta ihjäl oss
- Albin pimpade sina brasilien bad tofflor från Lidl
- Jag pimpade mina skor
- Skyltar gjordes

Ja, dessutom hann vi med lite "seriöst" snack... Eller ja, hur serre kan det bli med oss egentligen...
När de andra gick in för genrep så började vi frysa, Fy FAN vad vi frös! Det var helt sjukt! Vi fick tipps om att vi skulle springa runt konteinrarna m.m. för att bli varma, men vi sjöng, hoppade och dansade istället... Mycket roligare!
Sen vid 20 i 5 så drog Lina och jag för att hämta Jennie. Och där efter gick det fort. Vi hämtade mat på donken, drog tillbaka till Frihamnen, och letade precis ÖVERALLT efter Malin, men inte kom hon... Till och med Linda skulle säga till att hon skulle komma ut, men icke. Vi valde tillslut att byta om på en bajamaja x) Det fungerade det med.
Sen var det bara att gå in Hö hö hö... Vi hamnade längst fram och snackade med en vakt x) Han va trevlig...
Fortsatte sen med att vi gick in med de trevliga Gullspångsmänniskorna.
Vi satt snett bakom Lindas kusin... Haha... Hon va fett najs!
Tyvärr var det inte lika mycket drag som förra veckan, men Albins gäng var på G och tillsammans lät vi faktiskt en del.
När det var dags för Linda så kokade studion, men det var ändå bättre drag veckan innan. Men men, det fick gå ändå.
När det var dags för utröstning så var det dock lite jobbigare... Visserligen hade Team Linda med sig Conny in på scenen, vilket gjorde oss sjukt glada! Han satt längst fram och höll i Lindas mikrofon. Coolt värre tyckte Conny som såg sjukt nöjd ut!
När Linda och Markos team var sist kvar så knöt sig hjärtat och jag trodde faktiskt en tiondels sekund att Gullspång skulle åka hem ledsna... Men Icke! Gry drog ut på det något OLIDLIGT! Och Tillslut kom det ... TEAM LINDA!!!!!!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Asså Shit! Micke 2 filmade oss, vilken reaktion! Haha... Det är så man skrattar sjukt mkt av det! Det var ju helt galet!

När det var över och alla skulle ut så satt vi kvar lite för vi ville fota Conny där han satt framför Team Linda. Så söt, så söt var han där med sina vantar och sin mössa. Ja, sedan så ja, vad hände då... Jo det var då som Birgitta log och sa, Vi ses nästa vecka! Och ja, det gör vi säkerligen! Men mitt svar var klockrent "Ja, om mitt hjärta håller så länge!" För det är fantamej osäkert!
Men visst! Nu kör vi på!!! En vecka till är väl inget... (jag har till och med kommit fram till att det blir dyrare om jag stannar hemma... som vissa redan vet)
Sedan sa vi hej då till Gullspångsklacken och vi drog tillbaka till banden... Där väntade vi på kören för att säga hejdå, och just efter att klacken dragit så kom Albin ut och hejade, yeah! Jag håller med!  Fy fan vad gött!
Sa hejdå till kören och sedan drog vi oss mot bilen för att säga hej då, och hoppsan (AA) Nu ska jag komma nästa vecka också (AA) När vi sagt hejdå till Linda också så drog vi till bussen... Och om man säger såhär, FY FAN VAD SKÖNT DET VA!!! Jag trodde jag skulle dö innan!
Sen var det raka vägen till sängen.
Nu ska jag strax äta och se Körslaget reprisen :D Det blir fett nice!

VI hörs imorgon typ =) Bye bye!

Love // Emma


Näsblod :/

Ja, min näsa rinner var och varannan minut... Hela kvällen igår höll det på, och hela natten fortsatte det. Vaknade flera gånger av att kudden var alldeles blodig. Inte mysigt alls!
Jajaja, sånt man får leva med antar jag.
Men det är inte så kul, då detta innebär att skolan blir drabbad. Och då framförallt engelskan.
Dagen idag har spenderats i sängen, liksom dagen igår.
Jag har sett på film och haft tråkigt och som om inte det räckte så har jag spelat GTA Vice city, PÅ RYSKA! Förstår ni hur tråkigt jag har det då?!? Desstuom har de där hästspelet damp (ja, jag vet, men det är sjukt bra grafik på det). Så nu, ja nu ligger jag här i sängen som ett jon... och väntar på att Rederiet säsong 1 ska bli klart... Jag mår verkligen inte bra...
På fredag kommer det dock bli bättre :) Då far jag till Stockholm igen med syster.
Frågan är bara var vi ska bo... Nu när farmor är borta är det lite svårt. Hos mormor ska mina kusiner bo, men kanske att iaf Lina kan få vara där.
Någon som ska på körslaget som kan tänka sig ha en Emma hos sig (fredag-lördag-söndag)? (AA)
Om ni känner för det vet ni var ni ska höra av er ;)
Nu ska jag sova vidare eller nått sånt...

Puss och Kram! <3
// Emma

Första inlägget då...

Då är den nya bloggen igång då. Det är lite tråkigt att behöva flytta den.
Men det är nödvändigt...
Eftersom jag just startat den så kommer jag arbeta lite med dessignen ett tag framöver nu.
Men snart kommer alla roliga inlägg hamna här! :D

Bilder, m.m. på vad som händer i mitt liv kommer hamna här ;P

Den som väntar...

Pussar så länge!


RSS 2.0