En till observation...

Ja, det har jag just gjort.
Läser lite kommentarer på aftonbladet, om bidragen såklart.
Vet ni vad som slår mig?
Att människorna som kommenterar inte har den blekaste om vad de pratar om. Det är skitsnack om Björkman hit och dit, saker som "Släng ut honom!" och "Han kan inte ha lyssnat på över 3000 låtar på 2 veckor". Det är självklart att han inte kan det.
Det är just DÄRFÖR som det är en jurry på ett antal personer som gör arbetet. Det är inte Christer Bjärkman själv. Inte nog med det här, folk klagar på vilka som skrivit låtarna.
Men det är det ingen som vet förens låtarna pressenteras.
De personer som väljer låtarna har inte den blekaste om vilka som skrivit den. De har helt enkelt bara valt de låtarna som de tyckte var bäst.
Självklart är det många som inte kommer med, men i en festival där det ska vara 28 jurry valda bidrag så kan inte alla 3440 låtarna vara med.
Jag vet att det fanns många låtar i år som jag hade hoppats på, men dom kom inte med. Antagligen gjorde dom inte det just därför att jurryn tyckte att de som är med var bättre.
Så varför vara bitter? Människorna har bara gjort sitt jobb.
Och det är ju faktiskt inte Christer Björkman som väljer bidrag!

Här kommer några av mina favorit kommentarer...

I 22 av de 28 bidragen är 6 av samma låskrivare inblandade. Är inte det konstigt?? Rent statistiskt sett kan det inte vara en ren slump... Kolla t.ex. Henrik Wikström, inblandad i 6 låtar, Bobby Ljunggren 4 låtar, Ingela Plig Forsman 4 låtar. Något är ruttet! De var ändå över 3000 bidrag inskickade... Vi skulle ha en RIKTIG festival där alla tävlar på lika villkor.


Dags o lägga ner detta nu lr ?? Björkman har gjort sitt.....

Fantastiskt att Christer Björkman väljer "säkra kort" som totalt är UR tiden. Vidrigt, patetiskt och minst sagt löjeväckande.

Ja, asså det finns helt fantastiskt många flera...

//Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0