Danzanova

Nu har det kommit upp ett kort referat på Danzanova om helgen.
Lägger in referatet här så kan ni läsa...


29-30 november
Framgångar för DanzaNova i Tyskland.

DanzaNovas tävlingspar har tävlat i två tävlingar i Tyskland och fått ett otroligt gott omhändertagande av den tyska arrangören RRC Number One Krefeld e.V och Samuel Cassier med medarbetare.

Lördag
I lördagens SinterClaas Cup deltog 54 rockpar. Alla tre DanzaNovapar går till final i hård konkurrens. De tyska paren som kom etta, tvåa och trea i junior var alla i final i tyska mästerskapen i oktober i år. Två av ungdomsparen likaså.

Emma och Robert dansar jättebra och placerar sig femma. Av de tre domarna är det en som vill ha dem som etta (1:A!)!

I ungdomsklassen tävlar hela 19 par och både Jennie och Robert och likaså Ida och Karl lyckas väldigt bra med sina rundor och går till final! Slutliga placeringen blir sexa för Jennie och Robert och åtta för Ida och Karl.

Söndag
Emma och Robert vinner juniorklassen, Jennie och Robert vinner ungdomsklassen och Ida och Karl kommer trea i söndagens adventscup. Paren får också personliga omdömen från de tyska domarna som gillade parens koreografi, särskilt att paren dansar mycket med varandra.  En utveckling man jobbar för i Tyskland.
De tyska tävlingsdansarna ville också att paren skulle visa bugg så i pausen kommer Robert Svenssons mamma Carina och pappa Ulf ner från läktaren. De buggar så det ryker, ihop med rockparen, där Jennie och Robert buggar och Emma, Ida och Robert kör dubbelbugg till tyskarnas jubel.
Alla paren är jättenöjda med sina insatser och vi övriga som var med är väldigt stolta över våra både trevliga och duktiga dansare!
Ni har gjort mycket god reklam för både DanzaNova och Sverige!







Om detta inte visar att de är sveriges bästa Rock'n roll dansare så undrar jag vad det är folk använder det där som heter ögon till.

Nya tag, nya mål och glada dansare, lycka till!

//Emma

(Btw, är det fler än jag som märkt att jag skriver en massa om Danzanova?)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0